Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΟΝΙΡΑΜΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΓΙΑ 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ DESIRE

Το πολύ αγαπητό group της νεολαίας και όχι μόνο, φιλοξενεί το Club DESIRE στο Ηράκλειο για τέσσερεις μοναδικές βραδιές γεμάτες ρυθμό και κέφι!
Με πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου οι ΟΝIRAMA, αρχίζουν μια σειρά εμφανίσεων τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο στο ξεχωριστό περιβάλλον του Desire Club με μοναδικούς σχεδιασμούς ήχου και φωτισμού !! Οι παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί στις 30 Ιανουαρίου και στις 13 και 27 Φεβρουαρίου.

Οι ΟΝΙRAMA κατάφεραν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να ξεσηκώσουν την Θεσσαλονίκη και να κερδίσουν πολύ γρήγορα την αγάπη της νεολαίας ταξιδεύοντας με τον Αντώνη Ρέμο το καλοκαίρι του 2007 σε όλη την Ελλάδα... Καθημερινά κερδίζουν φανατικούς φίλους και είναι σίγουρο ότι έχουν όλα τα φόντα να αφήσουν την δική τους ξεχωριστή παρουσία στην Ελληνική μουσική σκηνή.. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ΟΝIRAMA την εποχή αυτή εμφανίζονται στον δικό τους χώρο στην Πειραιώς στην Αθήνα, και σημειώνουν μεγάλη επιτυχία!


Το πρώτο τους cd «Δύσκολος καιρός για Πρίγκηπες» έγινε χρυσό και ήδη ετοιμάζονται για την επόμενη δισκογραφική τους δουλειά που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Τα τραγούδια « Ο χορός» (Κλείσε τα μάτια) αλλά και το «Μια μέρα θα ρθείς» είναι από τα αγαπημένα της εποχής…

Το group ONIRAMA διακρίνεται για την φρεσκάδα και την ζωντάνια των ταλαντούχων αυτών παιδιών που με έναν εντελό ξεχωριστό τρόπο ξεσηκώνουν το κοινό τους ερμηνεύοντας με επιτυχία τόσο Ελληνικά όσο και ξένα τραγούδια.
Το ρεπερτόριό τους είναι πλούσιο και η σκηνική τους παρουσία ιδιαίτερη.

Εάν έχετε δει τους ΟNIRAMA έστω και μία φορά LIVE ξέρετε, εάν πάλι δεν τους έχετε δει ποτέ, τότε ΜΗΝ ΤΟΥΣ XAΣΕΤΕ!!!!

Τις βραδιές στο DESIRE χορηγεί το HAVANA CLUB. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Υδρόγειος 106,9 και το Creta Chanel . Την οργάνωση της παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ.

 

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE