Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

30ος ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Ο θεσμός των Παγκρήτιων καλλιστείων “MISS ΚΡΗΤΗ” γιορτάζει φέτος τα 30 του χρόνια και όλες οι εκδηλώσεις θα έχουν επετειακό χαρακτήρα.
Σε συνεργασία πάντα με τα Πανελλήνια καλλιστεία, τον κ. Βασίλη Πρεβελάκη, και την τηλεόραση της ΚΡΗΤΗ TV, θα αποτελέσουν για μια ακόμη χρονιά το γεγονός του νησιού.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από της 01 Ιανουαρίου και διαρκούν έως και της
30 Ιανουαρίου 2008, οπότε και ξεκινάει η μεγάλη προετοιμασία των 30 υποψηφίων που θα επιλεγούν για να συμμετέχουν στα Προκριματικά.
Τέλη Ιανουαρίου θα ξεκινήσει μια σειρά Προκριματικών Διαγωνισμών και μεγάλων event σε όλες τις πόλεις της Κρήτης, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει από κοντά τις υποψήφιες.
Συνολικά θα πραγματοποιηθούν τρεις Προκριματικοί Διαγωνισμοί σε Ιεράπετρα, Αγ. Νικόλαο και Ρέθυμνο, ενώ ο Μεγάλος Ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά στα τέλη Φεβρουαρίου όπου θα επιλεγούν οι 18 φιναλίστ του τελικού.
Σε κάθε πόλη θα προηγείται ένα μεγάλο Party προς τιμήν των υποψηφίων πριν από κάθε Προκριματικό. Τα Parties θα πραγματοποιούνται σε επιλεγμένα μεγάλα Clubs της κάθε πόλης ενώ οι Προκριματικοί σε μεγάλες αίθουσες εκδηλώσεων.

Ο Τελικός του 30ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑΣ “MISS ΚΡΗΤΗ 2008”, θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαρτίου στο Ηράκλειο.
Την παρουσίαση της βραδιάς θα αναλάβει επώνυμη παρουσιάστρια, γνωστός καλλιτέχνης θα αναλάβει να ψυχαγωγήσει το κοινό, ενώ πολλά θα είναι τα ονόματα του χώρου τα οποία θα συμμετέχουν ανάμεσα στην κριτική επιτροπή.
Ο Τελικός ο οποίος θα πλαισιωθεί με εντυπωσιακά σκηνικά και εφφέ θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλη αίθουσα χωριτηκότητας 1500 – 2000 ατόμων και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση της ΚΡΗΤΗ TV.
Πριν από το μεγάλο τελικό, θα πραγματοποιηθούν πολλά event με τη συμμετοχή των 18 φιναλίστ.

Η MISS ΚΡΗΤΗ 2008 θα συμμετάσχει στα Πανελλήνια καλλιστεία του ΑΝΤ1 για την ανάδειξη της STAR ΕΛΛΑΣ & MISS ΕΛΛΑΣ 2009, ενώ η MISS ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΝΓΚ για την ανάδειξη της MISS ΓΙΑΝΓΚ 2009.

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE