ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΡΙΝΑΤΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ |
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Βάλτε το χταπόδι σε απλωτή κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά. Αν είναι παγωμένο μην το ξεπαγώσετε. Αφήστε να αρχίσει να κοκκινίζει και να βγάζει τα υγρά του, καθώς με μεγάλη πυρούνα θα το γυρίζετε τα πάνω κάτω, 2-3 φορές. Μόλις αρχισει να σφιγγει το χταπόδι, κόψτε ένα-ένα τα πλοκάμια. Γυρίστε ανάποδα τη φούσκα, πετάξτε τα σκληρά μέρη και κόψτε τη σε λουρίδες.
πηγή Gourmed.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|