Συστατικά: 1 φλιτζ. τσαγιού Σπορέλαιο 1 1/2 φλιτζ.τσαγιού Ζάχαρη 1 1/2 φλ.τσ. Καρυδόπιτα χοντροκοπανισμένη 1/2 φλ.τσ. Σταφίδες μαύρες 1/2 φλ.τσ. Σταφίδες ξανθές 2 φλ.τσ. Νερό 1/2 φλ.τσ. Κονιάκ 1 κ.σ. Κανελογαρύφαλλα 4 φλ.τσ. Αλεύρι σκληρό 1 κ.σ.ξύσμα λεμονιού 3 κ.γ. Μπεικιν 1 κ.γ. Σόδα
Συστατικά: Ζύμη: 3 φλυτζάνια αλέυρι 2 κρόκους (προαιρετικά) 1 φλυτζάνι νερό 6-8 κ.σ. λάδι Γέμιση: 1 φλύτζ. αμύγδαλα λεπτοαλεσμένα 1-2 κ.σ ζάχαρη 1 κ.σ.κανέλα 2 κ.σ. ανθόνερο Σιρόπι: 2 φλ. ζάχαρη 1 1/2 φλ. νερό 1 κ.σ. χυμό λεμόνι 1 μικρό κομμάτι ξύλο κανέλας Λάδι για τηγάνισμα..
Συστατικά: 2 φλυτζ.Αλεύρι 1 φλυτζ. καβουρντισμένα Αμύγδαλα 1 φλυτζ. Ζάχαρη 2 κρόκοι αυγού 1 κουτ. γλ. Μπέικιν Πάουντερ Άχνη Ζάχαρη 1 φλυτζ. Βούτυρο γάλακτος Ροδόνερο
Συστατικά: Για τα μελομακάρονα : 1/2 ποτήρι λάδι 1 ποτήρι ζάχαρη 3/4 ποτηριού φρεσκοστιμένο χυμό πορτοκάλι 1/4 ποτηριού κονιάκ 3 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό 1 ποτήρι καρύδια λεπτοκομμένα 1 κουταλάκι κοφτό σόδα μαγειρική ξύσμα από ένα πορτοκάλι γαρύφαλλο και κανέλλα σκόνη Για το σιρόπι: 2 ποτήρια Ζάχαρη 2 ποτήρια μέλι 2 ποτήρια νερό Ολόκληρο ξύλο κανέλλας Γαρύφαλλα
Συστατικά: Για τη ζύμη: 1/2 κιλό σκληρό αλεύρι 1/2 κιλό μαλακό αλεύρι 1/4 κιλού Μαγιά 1 σφηνάκι Λικέρ Μαστίχα 4 ποτήρια Νερό 1κ.σ Μέλι Για το σιρόπι: 4 ποτήρια Χλιαρό Νερό 2 ποτήρια Ζάχαρη χυμό μισού Λεμονιού 1 κ.γλ. Μέλι Μοσχοκάρυδο Κανέλλα Καρύδι τριμμένο
Συστατικά: 2 1/2 κούπες σιμιγδάλι ψιλό 2 1/2 κούπες φαριν απ 2 1/2 κούπες ζάχαρη 16 αυγά 100 ml γάλα 2 βανίλιες Για το σιρόπι: 6 κούπες ζάχαρη 5 κούπες νερό 12 κουταλιές βιτάμ το χυμό ενός λεμονιού το ξύσμα ενός λεμονιού
Το νούμερο ένα disco ραδιόφωνο Πανελλαδικά στα FM...
Το μοναδικό παιδικό ραδιόφωνο της Κρήτης στα FM...