ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΘΡΑΨΑΛΟΥ ΜΕ ΧΥΛΟ ΜΠΙΡΑΣ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Αποψύχετε τις ροδέλες μέσα στη συσκευασία τους, στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου σας. Τις πλένετε και τις στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας. Σε μεσαίο μπολ ανακατεύετε το αλεύρι και τα μπαχαρικά. Προσθέτετε στο μείγμα μπίρα, μέχρι να γίνει ένας σφιχτός χυλός. Στη συνέχεια, βουτάτε τις ροδέλες στο χυλό και τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι για 5΄ περίπου, γυρίζοντας τις για να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Σερβίρετε τις ροδέλες με φέτες λεμονιού και συνοδέψτε τις με τηγανιτές πατάτες και σαλάτα εποχής.
πηγή Gourmed.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|