Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα σε τίτλους
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
Το Παγκρήτιο Portal ενημέρωσης και ψυχαγωγίας από το 2005!

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΚΟΥΖΙΝΑ arrow ΨΑΡΙΑ - ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ arrow ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΘΡΑΨΑΛΟΥ ΜΕ ΧΥΛΟ ΜΠΙΡΑΣ

ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΘΡΑΨΑΛΟΥ ΜΕ ΧΥΛΟ ΜΠΙΡΑΣ

Συστατικά:
750 γρ. θράψαλο σε ροδέλες Kallimanis
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτ. τσαγιού αλάτι
1 κουτ. τσαγιού τριμμένο γλυκό κόκκινο πιπέρι ή πάπρικα
1 κουτ. τσαγιού ρίγανη
½ φλιτζανιού μπίρα (περίπου)
λάδι για το τηγάνισμα

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Αποψύχετε τις ροδέλες μέσα στη συσκευασία τους, στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου σας. Τις πλένετε και τις στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας.

Σε μεσαίο μπολ ανακατεύετε το αλεύρι και τα μπαχαρικά. Προσθέτετε στο μείγμα μπίρα, μέχρι να γίνει ένας σφιχτός χυλός. Στη συνέχεια, βουτάτε τις ροδέλες στο χυλό και τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι για 5΄ περίπου, γυρίζοντας τις για να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Σερβίρετε τις ροδέλες με φέτες λεμονιού και συνοδέψτε τις με τηγανιτές πατάτες και σαλάτα εποχής.

 

πηγή Gourmed.gr

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Δείτε τώρα όλες τις εκδηλώσεις με ένα κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE