Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
ΚΡΕΠΕΣ ΣΟΛΩΜΟΥ
krepessolomou.jpg

Συστατικά:

3 αυγά

Λίγο αλάτι

75γρ. Αλεύρι

Μπέικιν στην μύτη του μαχαιριού

150μλ. Γάλα

5 κουτ. Σούπας σόδα (όχι την σκόνη, αυτήν που πίνουμε)

2 κουτ. Σούπας βούτηρο

400γρ. Φιλαδέλφια

2 κουτ. Σούπας γάλα

Μισό ματσάκι σχοινόπρασο

1 κουτ. Γλυκού κρένο

400γρ. Καπνιστό σολωμό

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Χτυπάμε τα αυτά με το αλάτι. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν και τα 150μλ γάλα. Χτυπάμε και τα αφήνουμε 20 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε την σόδα.

Παίρνουμε ένα τηγάνι και αλείφουμε με το βούτηρο και κάνουμε 4-5 κρέπες.

Σε ένα μπολ βάζουμε την φιλαδέλφια, 2 κουτ. Γάλα και ανακατεύουμαι. Προσθέτουμε το κρένο και το σχοινόπρασο. Έπειτα αλείφουμε το μείγμα στις κρέπες μας και από πάνω βάζουμε τον καπνιστό σολωμό. Τα κάνουμε ρολό και βάζουμε στο ψυγείο.

Σερβίρουμε κόβοντας σε φετούλες.

 

πηγή GreekMasa.gr

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE