ΚΡΕΠΕΣ ΣΟΛΩΜΟΥ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Χτυπάμε τα αυτά με το αλάτι. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν και τα 150μλ γάλα. Χτυπάμε και τα αφήνουμε 20 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε την σόδα. Παίρνουμε ένα τηγάνι και αλείφουμε με το βούτηρο και κάνουμε 4-5 κρέπες. Σε ένα μπολ βάζουμε την φιλαδέλφια, 2 κουτ. Γάλα και ανακατεύουμαι. Προσθέτουμε το κρένο και το σχοινόπρασο. Έπειτα αλείφουμε το μείγμα στις κρέπες μας και από πάνω βάζουμε τον καπνιστό σολωμό. Τα κάνουμε ρολό και βάζουμε στο ψυγείο. Σερβίρουμε κόβοντας σε φετούλες.
πηγή GreekMasa.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|