ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Πλύντε το κρέας και στεγνώστε το, μετά χωρίστε το σε μερίδες. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι, σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν διάφανα, και τσιγαρίστε το κρέας από όλες τις πλευρές. Ρίξτε αρκετό νερό για να καλύψετε το κρέας. Χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε το κρέας να σιγοβράσει. Στο μεταξύ πλύντε και ψιλοκόψτε τα σπαράγγια. Βράστε λίγο αλατισμένο νερό, προσθέστε τα σπαράγγια και σιγοβράστε για 15 λεπτά. Χύστε το νερό και αφήστε τα να στραγγίξουν. Όταν το κρέας μαλακώσει, βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά, ρίξτε το χυμό του λεμονιού ανακατεύοντας και πήξτε τη σάλτσα με το νερωμένο αλεύρι. Ρίξτε όσο αλατοπίπερο χρειάζεται. Βάλτε σε ένα πιάτο πρώτα τα σπαράγγια και από πάνω τοποθετήστε το αρνί και τη σάλτσα. Διακοσμήστε με μαϊντανό.
πηγή Gourmed.gr
|
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|