ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΝΑ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Σε χαμηλή φωτιά βράζουμε το γάλα με την φλούδα λεμονιού και το ξύλο κανέλλας Αφού αρχίσει να βράζει το γάλα μας βγάζουμε την φλούδα και το ξύλλο και προσθέτουμε το σιμιγδάλι το οποίο ανακατεύουμε μέχρι να πήξει Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και την βανίλια και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε (σε σιγανή φωτιά) μέχρι να δέσουν τα υλικά μας. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας, απλώνουμε το μείγμα μας και στρώνουμε απο επάνω το άλλο φύλλο. Αλλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο μέχρι να ροδίσει η πίτα μας Μόλις είναι έτοιμη την αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα
πηγή GreekMasa.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|