Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ PARK arrow 3D CINEMA ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ 3D CINEMA

3D CINEMA ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ 3D CINEMA
3d.jpg

Με τα Τελευταίας Τεχνολογίας Ψηφιακά Συστήματα Προβολής και Προσιτό Εισιτήριο για Όλους. Το Τεχνόπολις, υποδέχεται τη νέα ψηφιακή εποχή στο χώρο της 7ης Τέχνης παρουσιάζοντας στο κοινό της πόλης μας το πιο σύγχρονο σύστημα Ψηφιακής και 3D (τρισδιάστατης) προβολής και προσφέρει την ευκαιρία - με οικονομικό εισιτήριο- σε όλους να ανακαλύψουν την υπεροχή του.

Τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα των βραβευμένων οίκων Barco (οι κορυφαίοι Digital Cinema Projectors στον κόσμο), XpanD (με την πρωτοποριακή τεχνολογία των «Ενεργών» γυαλιών – Active Glasses) και τους Server της δημοφιλούς Xdc σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα κορυφαία εγκατάσταση ψηφιακού ήχου Dolby Digital και τις κορυφαίες προδιαγραφές ΤΗΧ, διασφαλίζουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Ο παραπάνω hi-end εξοπλισμός που έχει τοποθετηθεί στην μπλε αίθουσα (ν. 5) του πολυκινηματογράφου Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα, περιλαμβάνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο Ψηφιακό Σινεμά και εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας, εξαιρετική προβολή και εκπληκτική φωτεινότητα.

Τα Πλεονεκτήματα του Νέου «Ενεργού» Συστήματος XPAND 3D Digital Cinema σε Σχέση με το Απλό Σύστημα: Τέλεια Φωτεινότητα και Απρόσκοπτη Θέαση της Ταινίας.

Εκτός από την εξαιρετική φωτεινότητα και διαύγεια εικόνας, το νέο υπερσύγχρονο Ψηφιακό 3D σύστημα του Τεχνόπολις, έχει και το μεγάλο πλεονέκτημα της άμεσης πόλωσης της εικόνας «τοπικά» στο γυαλί του θεατή και για αυτό τον λόγο παρέχει τη δυνατότητα στον πελάτη εάν επιθυμεί, να ξεκουράσει τα μάτια του χωρίς να χάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο από την αγαπημένη του ταινία καθώς προβάλλεται σε φωτεινή ψηφιακή μορφή.

Τα πρωτοποριακά, άνετα, «ενεργά» γυαλιά της XpanD δίδουν στον θεατή του 3D Digital Cinema του Τεχνόπολις, την υπεροχή του «άμεσου» φιλτραρίσματος της εικόνας στο γυαλί χωρίς απώλειες (Active Polarization). Τα νέα, τύπου Χ101 «ενεργά» γυαλιά της Xpand 3D, είναι ελαφριά και σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση ενώ θα σας καταπλήξουν με την ευκρίνεια και την φωτεινότητα που προσφέρουν. Αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη τεχνολογία θεωρείται η κορυφή στο ψηφιακό 3D κιν/φο ενώ αποτελεί και την πρώτη επιλογή πολλών φεστιβάλ ανά τον κόσμο όπως αυτό των Κανών.

Η αποκλειστική αυτή «ενεργή» τεχνολογία που σας προσφέρει το Τεχνόπολις αποτελεί επίσης επιλογή των κύριων αιθουσών προβολής μεγάλων Studios της Αμερικής όπως της Pixar, Disney, Paramount Pictures κ.α και χιλιάδων αιθουσών και κινηματογράφων ανά τον κόσμο.

Το πιο Σύγχρονο Προβολικό Σύστημα της BARCO στο 3D Digital Cinema του Τεχνόπολις

Το πρωτοποριακό 3D Σύστημα Προβολής της XpanD δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί πιο αρμονικά παρά μόνο με τους κορυφαίους προβολείς και Server των Βελγικών οίκων Barco και XDC αντίστοιχα. Πλέον το σινεφιλ κοινό της πόλης, μπορεί να απολαύσει την αγαπημένη του ψηφιακή ή 3D ταινία με αψεγάδιαστη ποιότητα προβολής και - το σημαντικότερο – με εξαιρετική φωτεινότητα. Η Barco αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή ψηφιακών προβολικών συστημάτων στον κόσμο με χιλιάδες εγκαταστάσεις και εδώ και πολλά χρόνια έχει παρουσιάσει στον κόσμο του ψηφιακού σινεμά, μοναδικά τεχνολογικά επιτεύγματα τα οποία μπορείτε να απολαύσετε και εσείς στο Ηράκλειο, μόνο στο Τεχνόπολις.

Το ΤΕΛΕΙΟ Ψηφιακό και 3D Σινεμά, Προσιτό!

Το Τεχνόπολις, προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του κινηματογράφου στο Ηράκλειο, να απολαύσουν αυτή την πρωτοποριακή ψηφιακή τεχνολογία με το πιο οικονομικό εισιτήριο στην Ελλάδα! Υποδεχόμαστε τη νέα εποχή στο χώρο της 7ης τέχνης – που ακολουθούμε πιστά εδώ και 25 χρόνια στην πόλη- και επιθυμούμε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να την ανακαλύψουν με τις κορυφαίες ψηφιακές προδιαγραφές που προσφέρει το Τεχνόπολις στην πιο προσιτή τιμή, με εισιτήριο μόλις 10 ευρώ και 9 ευρώ για τις κάρτες μέλους καρέ καρέ.

Σας περιμένουμε λοιπόν να απολαύσετε στη νέα ψηφιακή, 3D μπλε αίθουσα του Τεχνόπολις με κορυφαία συστήματα ήχου και εικόνας και μειωμένο εισιτήριο τις ταινίες «Βλέπω το Θάνατο σου 4 σε 3D», το εντυπωσιακό «2012», το παιδικό «G-Force» και πολλές ακόμα ψηφιακές προβολές που θα ανακοινωθούν σύντομα από το Τεχνόπολις!

Η έναρξη του νέου 3D και Ψηφιακού Κινηματογράφου του Τεχνόπολις είναι προγραμματισμένη για αύριο με την πρεμιέρα - προβολή της εντυπωσιακής ταινίας θρίλερ, «Βλέπω το Θάνατο σου 4 σε 3D (Final Destination 4 3D)» που έχει προγραμματιστεί στο Τεχνόπολις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Ψηφιακό και 3D Σύστημα Προβολής του Τεχνόπολις, τις ώρες έναρξης και για το πρόγραμμα των ταινιών στο τηλέφωνο 2810 821400 και το www.texnopolispark.gr.
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE