ΦΑΒΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΡΟΚΑ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Σε ένα μεγάλο (κατά προτίμηση) μαντέμι ή αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε τα πράσα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε τα πράσα μέχρι να πάρουν βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να βαθύνει ακόμα περισσότερο το χρώμα τους. Προσθέτουμε τη ρόκα και σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθούν, γύρω στα 6 με 7 λεπτά. Αλατίζουμε ελαφρώς και προσθέτουμε το ξίδι. Σερβίρουμε τη φάβα με το μίγμα του πράσου και της ρόκας από πάνω.
πηγή Αrapina.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|