Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα σε τίτλους
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
Το Παγκρήτιο Portal ενημέρωσης και ψυχαγωγίας από το 2005!

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΚΟΥΖΙΝΑ arrow ΖΥΜΑΡΙΚΑ arrow ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ
Συστατικά:
350 γραμ. πένες
400 γραμ. ψαχνό κολοκύθας
120 γραμ. αμυγδαλόψυχα
2 κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
100 ml ζωμό λαχανικών κύβου
80 γραμ. χαλούμι
30 γραμ. κορυφές γλιστρίδας
λάδι
αλάτι,πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ :

Καθαρίστε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και ψιλοκόψτε τα. Κόψτε την κολοκύθα σε κυβάκια. Θρυμματίστε την ­αμυγδαλόψιχα. Κόψτε το χαλούμι σε πολύ λεπτές φλούδες. Βάλτε στη φωτιά ένα αντικολλητικό βαθύ τηγάνι με 5 κουταλιές λάδι και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι με το σκόρδο και την αμυγδαλόψιχα. Προσθέστε την κολοκύθα, το ζωμό, σκεπάστε το τηγάνι και συνεχίστε το ψήσιμο για 15 λεπτά. Βράστε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό. Στραγγίστε τα al dente, ρίξτε τα στο τηγάνι με τη σάλτσα, προσθέστε 1-2 κουταλιές λάδι, το χαλούμι, τη γλιστρίδα και ανακατέψτε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να λιώσει το τυρί. Πασπαλίστε με άφθονο πιπέρι και σερβίρετέ τα ζεστά. Εάν προτιμάτε μια γεύση λίγο πιο ­έντονη, μπορείτε να αντικαταστήσετε τη γλιστρίδα με φύλλα ρόκας.

 

πηγή Υumyum.gr

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Δείτε τώρα όλες τις εκδηλώσεις με ένα κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE