ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Μουλιάστε τους γίγαντες τουλάχιστον για 8 ώρες σε ζεστό νερό με 1 κουτ. σούπας αλάτι. Ξεπλύνετε καλά και βάλτε τους να βράσουν. Ξαφρίστε, αλλάξτε το νερό και προσθέστε 34 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, τη ντομάτα και το κρεμμυδάκι. Αφήστε τα όλα να βράσουν για μία ώρα περίπου ή μέχρι να μαλακώσουν. Προς το τέλος του βρασίματος προσθέστε τις ελιές και την κάππαρη και βράστε για 510 λεπτά. Δοκιμάστε το αλάτι (η κάππαρη συχνά είναι αλμυρή). Διορθώστε τη γεύση και σερβίρετε. Αν θέλετε, προσθέστε λίγο ωμό ελαιόλαδο.
πηγή Αrapina.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|