Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα σε τίτλους
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
Το Παγκρήτιο Portal ενημέρωσης και ψυχαγωγίας από το 2005!

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΚΟΥΖΙΝΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Συστατικά:
1 φιλέτο στήθος κοτόπυλο σε λωριδες 1 ξερό μικρό κρεμμύδι
1 κοματάκι σελινορυζα κομμένη σε κυβακια
2 φλυτζάνια ρύζι για ριζοτο(arborio ή carnaroli)
1/4 φλυτζανι λευκο ξηρό κρασι
1,5 λιτρο ζωμος κοτας ή νερό
1 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη
αλατι
φρεσκοκομμένο πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ:

1. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κοτόπουλο για 5-6 λεπτά και προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το καρότο, τη σελινόριζα και τα αφήνετε για 3-4 λεπτά.

2. Προσθέτετε το ρύζι μέχρι να γυαλίσει, οπότε το σβήνετε με το κρασί.

Αφού εξατμιστεί σιγά σιγά, προσθέτετε το ζωμό κάθε φορά που απορροφά την προηγούμενη ποσότητα λίγο λίγο.

3. Ανακατεύετε συχνά, αλατοπιπερώνετε και στο τέλος προσθέτετε την παρμεζάνα, για να χυλώσει. Εάν θέλετε, περιχύνετε το ριζότο με λίγο ελαιόλαδο στα τελευταία λεπτά του βρασμού.

 

πηγή Womenonly.gr

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Δείτε τώρα όλες τις εκδηλώσεις με ένα κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE