ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΚΟΥΖΙΝΑ
ΔΙΑΦΟΡΑ
ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ | ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ |
1. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κοτόπουλο για 5-6 λεπτά και προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το καρότο, τη σελινόριζα και τα αφήνετε για 3-4 λεπτά. 2. Προσθέτετε το ρύζι μέχρι να γυαλίσει, οπότε το σβήνετε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί σιγά σιγά, προσθέτετε το ζωμό κάθε φορά που απορροφά την προηγούμενη ποσότητα λίγο λίγο. 3. Ανακατεύετε συχνά, αλατοπιπερώνετε και στο τέλος προσθέτετε την παρμεζάνα, για να χυλώσει. Εάν θέλετε, περιχύνετε το ριζότο με λίγο ελαιόλαδο στα τελευταία λεπτά του βρασμού.
πηγή Womenonly.gr |
|||
| < Προηγούμενο | Επόμενο > |
|---|
