ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια, τη ντομάτα, τη πιπεριά, το κρεμμύδι σε κύβους. Σε ένα τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε κατ' αρχάς το κρεμμύδι. Ρίχνετε το κρέας και το σοτάρετε. Προσθέτετε τα 3 πιπέρια και μετά τη πιπεριά και τη ντομάτα με τον δυόσμο. Ανακατεύετε. Προσθέτετε το κριθαράκι και ανακατεύετε μέχρι να γυαλίσει το κριθαράκι. Προσθέτετε σιγά-σιγά το κρασί ανακατεύοντας μέχρι να μαγειρευτεί το κριθαράκι. Σερβίρετε ζεστό προσθέτοντας μερικά κομματάκια φέτας πάνω στο πιάτο.
πηγή ΕliasMamalakis.gr
|
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|