Βράζετε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζετε.
Χτυπάτε τα αυγά και τα προσθέτετε μαζί με το αλατοπίπερο, το
μοσχοκάρυδο και την φέτα στα μακαρόνια. Ανακατεύετε καλά. Στρώνετε τα
μισά φύλλα σε λαδωμένο ταψί, αλείφοντάς τα ένα - ένα με ελαιόλαδο.
Αδειάζετε μέσα τα μακαρόνια και στρώνετε από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα,
επίσης λαδώνοντάς τα. Λαδώνετε και την επιφάνεια της πίτας και την
ψήνετε σε μέτριο φούρνο για μία περίπου ώρα.