Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα σε τίτλους
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
Το Παγκρήτιο Portal ενημέρωσης και ψυχαγωγίας από το 2005!

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΚΟΥΖΙΝΑ arrow ΖΥΜΑΡΙΚΑ arrow ΠΕΝΑΚΙΑ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΑ

ΠΕΝΑΚΙΑ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΑ
Συστατικά:
400 γραμ.πένες ριγκάτες
600 γρ. απογλοιωμένα τοματάκια
200 γρ. χαλούμι ή μοτσαρέλα
1 κλοναράκι βασιλικό μια καυτεή κόκκινη πιπερίτσα
3-4 κουταλιές τριμμένο πεκορίνο
λάδι,ζάχζρη,αλάτι

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Βράστε άφθονο νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ρίξτε αλάτι και τα ζυμαρικά και βράστε τα al dente. Για τη σάλτσα: Ζεστάνετε 4 κουταλιές λάδι σε μια κατσαρόλα, ρίξτε τις ντομάτες, 2 φύλλα βασιλικό κομμένα με τα χέρια σας, την πιπερίτσα ψιλοκομμένη, 2 κουταλάκια ζάχαρη, ανακατέψτε και βράστε τη σάλτσα για 6-7 λεπτά.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Ψιλοκόψτε τη μοτσαρέλα. Αλείψτε με βούτυρο ένα πυρίμαχο σκεύος. Στραγγίστε τα ζυμαρικά, ανακατέψτε τα με τη σάλτσα, μία κουταλιά πεκορίνο και τη μοτσαρέλα. Ρίξτε τα ζυμαρικά στο πυρίμαχο, πασπαλίστε τα με το υπόλοιπο τυρί και ροδίστε τα στο φούρνο για 6-8 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως.

 

πηγή Myself.gr

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Δείτε τώρα όλες τις εκδηλώσεις με ένα κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE