ΠΕΝΑΚΙΑ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΑ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Βράστε άφθονο νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ρίξτε αλάτι και τα ζυμαρικά και βράστε τα al dente. Για τη σάλτσα: Ζεστάνετε 4 κουταλιές λάδι σε μια κατσαρόλα, ρίξτε τις ντομάτες, 2 φύλλα βασιλικό κομμένα με τα χέρια σας, την πιπερίτσα ψιλοκομμένη, 2 κουταλάκια ζάχαρη, ανακατέψτε και βράστε τη σάλτσα για 6-7 λεπτά. Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Ψιλοκόψτε τη μοτσαρέλα. Αλείψτε με βούτυρο ένα πυρίμαχο σκεύος. Στραγγίστε τα ζυμαρικά, ανακατέψτε τα με τη σάλτσα, μία κουταλιά πεκορίνο και τη μοτσαρέλα. Ρίξτε τα ζυμαρικά στο πυρίμαχο, πασπαλίστε τα με το υπόλοιπο τυρί και ροδίστε τα στο φούρνο για 6-8 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως.
πηγή Myself.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|