ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Λιώνουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το βούτηρο μαζι με λίγο λαδι και το σκόρδο. Αλευρωνουμε τα φιλετάκια και τα περνάμε στο τηγάνι να ροδοκοκινήσουν και απο τις δυο μεριές (προσοχή αν είναι πολύ λεπτές οι φετούλες μην αρπαξουν. Πασπαλίζουμε με τη σκόνη λαχανικών και προσθέτουμε τα μανιτάρια έτσι ώστε να είναι τα φιλετάκια πάνω από τα μανιτάρια. Όταν αρχίσουν να μαρένονται τα μανιτάρια προσθέτουμε το κρασί, λίγο αλάτοπίπερο και χαμηλώνουμε τη φωτιά μας. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 5 λεπτά και όταν έχει μείνει ελάχιστο ζουμάκι σβήνουμε την φωτιά μας, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατώνουμε προσεκτικά ώστε να δέσει η σαλτσούλα μας. Λιγο πριν το σερβίρουμε πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαιντανό. πηγή SintagesPareas.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|