ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΚΟΥΖΙΝΑ
ΔΙΑΦΟΡΑ
ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΚΙΣΣΑΣ | ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΚΙΣΣΑΣ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Βράζουμε τις πατάτες και τις ξεφλουδίζουμε. Στη συνέχεια τις περνάμε από μύλο και τις κάνουμε πουρέ. Ξεχωρίζουμε από τα δυο αυγά τους κρόκους. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τον πουρέ, τους κρόκους των 2 αυγών, το βούτυρο, τα μπαχαρικά και την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε καλά. Σε ένα βουτυρωμένο ταψί με τη βοήθεια ενός κορνέ με μεγάλο άνοιγμα μύτης φτιάχνουμε πυργάκια με το μείγμα του πουρέ. Χτυπάμε το τρίτο αυγό και με αυτό αλείφουμε τα πυργάκια. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά.
πηγή Syntages.matia.gr |
|||
| < Προηγούμενο |
|---|
