ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Βάζουμε στο τηγάνι το βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το καρώτο. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και τα τσιγαρίζουμε στο λάδι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε να σιγοβράσουν μέχρι να ψηθεί το κρέας και να μείνει με λίγη σάλτσα. Αφαιρούμε τη δάφνη και το σερβίρουμε πασπαλισμένο με μαϊντανό.
πηγή Gmallos.tripod.com |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|