Βράζετε το κους κους ανακατεύοντας συχνά για να μην σβολιάσει και φροντίζοντας όταν βράσει να είναι τελείως στεγνό. Καθαρίζετε προσεχτικά τα καλαμαράκια, τα ξεπλένετε με άφθονο νερό, τα αλατίζετε και τα λαδώνετε καλά από όλες τις πλευρές. Ψήνετε τα καλαμαράκια στο γκριλ για 10 περίπου λεπτά μέχρι να αποκτήσουν χρώμα και να έχουν ψηθεί. Κόβετε τις πιπεριές σε ροδέλες και τις προσθέτετε μαζί με το μαϊντανό που τον έχετε ψιλοκόψει στο κους κους. Σερβίρετε σε κάθε πιάτο μερικές κουταλιές κους κους και 2 καλαμαράκια ψητά. Αν δεν καταναλωθεί αμέσως διατηρείστε το ζεστό.