Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα σε τίτλους
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
Το Παγκρήτιο Portal ενημέρωσης και ψυχαγωγίας από το 2005!

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΚΟΥΖΙΝΑ arrow ΖΥΜΑΡΙΚΑ arrow ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΠΟΛΟΝΕΖ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΠΟΛΟΝΕΖ
Συστατικά:
400 γρ μακαρόνια Νο 10
αλάτι
50 γρ βούτυρο
100 γρ παρμεζάνα

Μπολονεζ
300 γρ φιλέτο μόσχου
50 ml ελαιόλαδο
80 γρ κρεμμύδι
αλάτι & πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδου
250 ml φον σκούρο
1 τεμ. μπουκέ γκαρνί (θυμάρι – δάφνη – πράσσο – μαϊντανός)

Φοντύ τομάτας
500 γρ ντομάτες ώριμες
100 γρ κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
50 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι μαύροι

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα μπολονέζ. Κόβουμε τις άκρες του φιλέτου σε μικρούς κύβους. Τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις άκρες του φιλέτου ανακατεύοντας.

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το μπουκέ γκαρνί και το φον μόσχου. Αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για 20 περίπου λεπτά, για να γλασάρει. Αφαιρούμε το μπουκέ γκαρνί και ετοιμάζουμε το φοντύ τομάτας.

Ζεματίζουμε, ξεφλουδίζουμε και ξεσποριάζουμε τις τομάτες. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο που έχουμε ψιλοκόψει. Προσθέτουμε τις τομάτες σε κύβους και αφήνουμε να γλασάρει για 15 λεπτά. Βράζουμε τα μακαρόνια σε κοχλάζον αλατισμένο νερό (αλ-ντέντε), και αφού κρυώσουν τα στραγγίζουμε.

 

πηγή Υumyum.gr

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Δείτε τώρα όλες τις εκδηλώσεις με ένα κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE