Για το ντρέσινγκ
100 γρ. κατσικίσιο τυρί σεβρ
1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
1/2 φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι
1 κ. σούπας μουστάρδα
χυμός από 1 πορτοκάλι
Οδηγίες:
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τον αρακά, τα στραγγίζουμε καλά και τ' αφήνουμε να κρυώσουν. Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το σοτάρουμε μέχρι να γίνει τραγανό. Ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες και την κόκκινη πιπεριά. Χτυπάμε στο μπλέντερ τα υλικά του ντρέσινγκ μέχρι να γίνουν παχύρρευστη σάλτσα.
Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τα υπόλοιπα υλικά και το ντρέσινγκ και σερβίρουμε.