Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα σε τίτλους
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
Το Παγκρήτιο Portal ενημέρωσης και ψυχαγωγίας από το 2005!

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΚΟΥΖΙΝΑ arrow ΖΥΜΑΡΙΚΑ arrow ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΕΛΙΕΣ, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΕΛΙΕΣ, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
Συστατικά:
½ κιλό σπαγγέτι
150 γρ. φέτα σκληρή
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
150 γρ. ελιές Καλαμών
2 φρέσκιες ώριμες τομάτες
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι κοφτό ρίγανη
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
λίγα φύλλα βασιλικού
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Αλείφουμε τις πιπεριές με το πινέλο με λίγο λάδι και τις ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζουμε.

Τις κόβουμε σε λωρίδες. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα: ρίχνουμε σε ένα μπολ τις τομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες κομματάκια. Αφαιρούμε από τις ελιές τα κουκούτσια, τις ψιλοκόβουμε και τις ρίχνουμε στο μπολ. Προσθέτουμε το σκόρδο λιωμένο, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, τη ρίγανη, αλατοπίπερο και την αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου. Βράζουμε τα σπαγγέτι, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με τη φέτα κομμένη σε κομμάτια. Ρίχνουμε τις ψητές πιπεριές και τη σάλτσα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως αφού γαρνίρουμε με βασιλικό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

 

πηγή Elia-info.gr

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Δείτε τώρα όλες τις εκδηλώσεις με ένα κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE