ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΜΕ ΠΕΣΤΟ, ΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ |
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Βάλτε το λάδι ελιάς σε ένα πολύ ζεστό, με παχύ πάτο, ψηλό τηγάνι και αμέσως προσθέστε τα μύδια και το σκόρδο. Σκεπάστε με ένα καπάκι και κουνήστε για περίπου 20 δευτερόλεπτα - θα τσιτσιρίζει με μανία. Μετά προσθέστε το λευκό κρασί. Αφαιρέστε το καπάκι και αφήστε τα στη δυνατή φωτιά για περίπου 1-2 λεπτά. Έτσι τα μύδια θα ανοίξουν μόνα τους (πετάξτε αυτά που έχουν παραμείνει κλειστά). Προσθέστε το βούτυρο και τον μαϊντανό και απομακρύνετε από τη φωτιά.
πηγή Cooking.exnet.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|