ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΒΟΤΚΑΣ |
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν αρκετά, περίπου για 10 λεπτά. Στο μεταξύ τους βάζουμε αλάτι και μπόλικο πιπέρι και προσθέτουμε το μίγμα της βότκας σε τρεις δόσεις, αφήνοντάς το να μειωθεί καλά μετά από κάθε δόση. Προσθέτουμε τον κιμά στο μίγμα του κρεμμυδιού και σοτάρουμε μέχρι να σκουρύνει.
πηγή Υumyum.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|