ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΑ ΜΑΡΙΝΑΡΑ |
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Καθαρίζετε τα μύδια και τα στρείδια και τα αφήνετε να μουλιάσουν σε κρύο νερό για μία ώρα. Κόβετε τα καλαμαράκια σε ροδέλες κι αφήνετε τα πλοκάμια ολόκληρα. Μην αποφλοιώσετε τις γαρίδες. Ρίχνετε 3 κουταλιές ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και προσθέτετε τα μύδια και τα στρείδια για να τα σοτάρετε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά περίπου. Πετάτε όσα μύδια ή στρείδια δεν έχουν ανοίξει.
πηγή Gourmed.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|