ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑΡΑΜΑ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Μουσκεύετε το ψωμί και το στύβετε καλά. Λειώνετε τον τόνο με το πιρούνι. 'Ανακατεύετε σε μπολ όλα τα υλικά της συνταγής και τα ζυμώνετε. Πλάθετε με τις παλάμες σας και τους δίνετε στρογγυλό σχήμα. 'Αφήνετε τους κεφτέδες για 1 ώρα στο ψυγείο για να δέσει η ζύμη. Κατόπιν αλευρώνετε ελαφρά τους κεφτέδες και μετά τους τηγανίζετε σε σιγανή φωτιά για να μην «αρπάξουν». Τους στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρετε με πράσινη σαλάτα. πηγή Gourmed.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|