ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Κόβουμε το κρεμμύδι, το μπέικον και τα λουκάνικα σε χοντρές φέτες και τα σοτάρουμε μαζί με το σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και τις προσθέτουμε στο μείγμα, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Αφήνουμε λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά να εξατμιστούν τα υγρά και ρίχνουμε στη κατσαρόλα τις ντομάτες, το σαφράν, το καγιέν και τα ρεβίθια. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 20 λεπτά περίπου. Γαρνίρουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε το πιάτο κρύο ή ζεστό. πηγή Αrapina.gr |
< Προηγούμενο |
---|