Συστατικά:
2 βάσεις για πίτσα (έτοιμες)
6 κουταλιές ντομάτα σάλτσα (ή κέτσαπ)
1 κίτρινη και 1 πράσινη πιπεριά
2 κουταλιές ελιές σε φέτες
200 γρ. μοτσαρέλα Γερμανίας
3 λουκάνικα Φρανκφούρτης
κομμένα σε φέτες
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι θυμάρι
1 κουταλάκι πάπρικα (γλυκιά)
4 κουταλιές ελαιόλαδο
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Τοποθετείτε τις βάσεις σε ένα ταψί. Τις αλείφετε με το μισό ελαιόλαδο. Απλώνετε με ένα κουτάλι τη σάλτσα ντομάτας ή το κέτσαπ.
Κόβετε τα λουκάνικα και τη μοτσαρέλα σε φέτες και τις πιπεριές σε ροδέλες. Τα μοιράζετε στις δύο βάσεις.
Πασπαλίζετε με ρίγανη, θυμάρι και πάπρικα. Τις περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Στο τέλος προσθέτετε τις ελιές.
Ψήνετε τις πίτσες σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου.