Ζεματίζετε το σπανάκι σε λίγο αλατόνερο και το στύβετε πολύ καλά, να μην έχει καθόλου νερά. Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια. Προσθέτετε το σπανάκι, το γλυκάνισο, αλάτι και πιπέρι.
Κόβετε το μπλε τυρί σε κομμάτια και το προσθέτετε στο τηγάνι. Ψιλοκόβετε το μπέικον και, αφού το σοτάρετε ελαφρά, το ρίχνετε στο σπανάκι.
Ανακατεύετε ελαφρά και αποσύρετε από τη φωτιά. Γεμίζετε τα πεϊνιρλί με τη γέμιση και τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.