Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ arrow ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΓΚΑΖΟΝ; ΔΕΙΤΕ 2+1 ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΓΚΑΖΟΝ; ΔΕΙΤΕ 2+1 ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Θέλετε ένα όμορφο γκαζόν; Δείτε 2+1 χορτοκοπτικά προϊόντα

Ήρθε η εποχή του χρόνου που δε βλέπετε την ώρα να καθίσετε στον κήπο σας και να απολαύσετε όμορφα καλοκαιρινά βράδια. Πρώτο βήμα είναι να φροντίσετε το γκαζόν του κήπου σας ή να περιποιηθείτε τα χόρτα γύρω από τον χώρο σας, ώστε να είναι όμορφος. Εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τρεις μηχανές για τον σκοπό αυτό, ώστε να έχετε έναν καθαρό και όμορφο κήπο.

Χορτοκοπτικά βενζίνης με την εγγύηση HUSQVARNA


Ένας καθαρός και περιποιημένος κήπος αποτελεί μαγνήτη, ώστε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να περνάτε ξέγνοιαστες στιγμές στη δροσιά του χώρου σας. Αφού έχετε φτιάξει το όμορφο και ατμοσφαιρικό décor στη συνέχεια μπορείτε με τα χορτοκοπτικό βενζίνης Husqvarna να φροντίσετε τον κήπο και τα χόρτα σας εύκολα και ξεκούραστα. Και αυτό γιατί πρόκειται για μια μηχανή ελαφριά, με χαμηλή εκπομπή θορύβου και αποδοτική, ιδανική για οικιακή χρήση. Ανακαλύψτε εδώ!

Ή μήπως να προτιμήσετε χορτοκοπτικό μπαταρίας;


Αν μένετε σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και θέλετε να κάνετε τις εργασίες σας χωρίς να ενοχλείτε τους γείτονες με τον έντονο θόρυβο του χορτοκοπτικού σας, τότε προτιμήστε ένα χορτοκοπτικό μπαταρίας όπως αυτό το COMFORTCUT της GARDENA. Δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην επιλογή αυτή, υιοθετείτε μια πιο πράσινη πρακτική καθώς δεν εκπέμπονται τύποι με τη χρήση του.
Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ελαφρύ και εύχρηστο ενώ μπορεί να φτάσει και στα πιο δύσκολα σημεία. Το συγκριτικό του πλεονέκτημα είναι ο τύπος της μπαταρίας του (8V από το POWER FOR ALL ALLIANCE), ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άλλες οικιακές συσκευές, το οποίο πρακτικά σημαίνει περισσότερη οικονομία για την τσέπη σας. Δείτε εδώ!

Επαγγελματικές δουλειές με Χορτοκοπτικά Μηχανήματα

Αν ψάχνετε ένα στιβαρό και ανθεκτικό μηχάνημα, τότε προτιμήστε τη βενζινοκίνητη μηχανή γκαζόν HUSQVARNA. Εξαιρετικά αποδοτική και ελαφριά με εργονομική λαβή, σας αφήνει λιγότερα υπολείμματα στο γρασίδι χάρη στη λεπίδα συλλογής.


Αν προτιμάτε μια χλοοκοπτική μηχανή γκαζόν μπαταρίας, η Gardena προτείνει την Powermax για να μην ενοχλείτε με τον δυνατό θόρυβο τους γείτονές και με χαμηλή εκπομπή ρύπων. Τα πλαϊνά χτενάκια κάνουν παιχνιδάκι την κοπή σε δύσκολα σημεία όπως σε πεζούλια ή τοίχους ενώ η αναδιπλούμενη χειρολαβή κάνει εύκολη τόσο τη μεταφορά όσο και την αποθήκευσή της. Στο σετ θα βρείτε μπαταρία και φορτιστή.
Το καλοκαίρι είναι μπροστά σας. Φτιάξτε τον κήπο σας με τα σύγχρονα μηχανήματα της DIMKO και οι πιο όμορφες μέρες και νύχτες σας περιμένουν.
Βρείτε τις προτάσεις μας εδώ: Βενζινοκίνητο Χορτοκοπτικό HUSQVARNA 122C, Χορτοκοπτικό Μπαταρίας GARDENA COMFORTCUT 23/18V P4A SOLO, Βενζινοκίνητη Μηχανή Γκαζόν HUSQVARNA LC 253S & Σετ Μηχανή Γκαζόν Μπαταρίας GARDENA POWERMAX Li-18/32 Με Μπαταρία και Φορτιστή.

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE