Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ arrow ΑΥΛΑΙΑ ΣΕ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

ΑΥΛΑΙΑ ΣΕ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

 

Αυλαία σε Πρέμιερ Λιγκ και στοίχημα αυτό το Σαββατοκύριακο

Ο Δεκαπενταύγουστος (σχεδόν) κάθε χρονιάς συνδυάζεται με την έναρξη της Premier League στην Αγγλία, του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος στον κόσμο. Με το παράδοξο της μεταγραφικής περιόδου που κορυφώνεται στα τέλη Αυγούστου, πολλά από τα δεδομένα που θα δούμε αύριο και μεθαύριο ίσως μεταβληθούν στο μέλλον. Εσείς πάντως μην πτοείστε και βάλτε το στοίχημά σας στη Novibet ή σε κάποια άλλη σελίδα που σας αρέσει, καθώς οι αγορές για τα ματς της πρώτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ - αλλά και τα μακροχρόνια στοιχήματα - έχουν ήδη ανοίξει.

Η πρώτη αγωνιστική της χρονιάς

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα είμαστε καρφωμένοι στις οθόνες μας για να δούμε τη φόρμα και τις μεταγραφές των ομάδων, με συνεχείς κλεφτές ματιές όμως και στο στοιχηματικό κουπόνι. Αν και ποτέ δεν ήμασταν φανατικοί του στοιχηματισμού στα πρώτα ματς της χρονιάς, δεν μπορούμε να μην τσεκάρουμε τις αποδόσεις αλλά και τα ειδικά των παικτών. Ειδικά φέτος, που έχουμε μια καινούργια παράμετρο, δηλαδή τρεις Έλληνες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στις ομάδες τους (Τσιμίκας στη Λίβερπουλ – ελέω του τραυματισμού του Ρόμπερτσον, Γιαννούλης και Τσόλης στη Νόριτς). Και πόσο μάλλον όταν η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να «συγκρουστούν» μεταξύ τους από το πρώτο κιόλας επίσημο ματς της σεζόν. Μάλιστα βλέπουμε τον Τσιμίκα και στη λίστα με τις αποδόσεις για σκόρερ (στο τίμιο 8.50), ενώ και ο Γιαννούλης θα πληρώσει 101.00 σε περίπτωση που βάλει γκολ.
Στα άλλα ματς, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει αν θα δούμε το ντεμπούτο του Λουκάκου με την Τσέλσι (αν και οι στοιχηματικές δε δίνουν αποδόσεις σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο), την κατάσταση στην οποία θα παρουσιαστεί η Άρσεναλ, που ανοίγει μάλιστα το πρόγραμμα κόντρα στη Μπρέφορντ, αλλά κυρίως τι θα συμβεί στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής την Κυριακή. Εκεί που η Τότεναμ θα υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Σίτι, γνωρίζοντας πως οι Citizens καλοβλέπουν τον αρχηγό τους και είναι έτοιμοι να βάλουν πολύ χοντρά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν. Η παρουσία του Χάρι Κέιν στο ματς είναι το μεγάλο ερωτηματικό, με τις στοιχηματικές σελίδες και τους αναλυτές να τον έχουν κανονικά στις λίστες με τους σκόρερ όπου είναι τρίτο φαβορί πληρώνοντας το διόλου ευκαταφρόνητο 2.75.

Μακροχρόνια στοιχήματα στην Premier League

Πώς βλέπουν όμως οι μπουκ τη σεζόν συνολικά; Με τη δυσκολία που προκαλεί γιαυτούς ο παράγων μεταγραφικό παζάρι (που όπως είπαμε θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου), βρίσκουμε πάρα πολλές αγορές για πρωταθλητή, κατάταξη ομάδων, σκόρερ, H2H, ασίστ κλπ. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλες οι σελίδες που ασχολούνται με το χώρο ορίζουν τη Σίτι σα το αδιαφιλονίκητο φαβορί, με την έκπληξη να είναι πως δεύτερο φαβορί είναι πλέον η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι, εκτός από το ειδικό βάρος της φανέλας μετά την κατάκτηση του Champions League, ενισχύθηκαν σημαντικά με το «θωρηκτό» που λέγεται Λουκάκου και αυτό φαίνεται πως οι μπουκ το παίρνουν σοβαρά υπόψιν τους.
Ο Βέλγος είναι και δεύτερο φαβορί για πρώτος σκόρερ, πίσω μόνο από τον Χάρι Κέιν, που κατά τη γνώμη μας είναι μεγάλη έκπληξη να τον δούμε τόσο ψηλά χωρίς να γνωρίζουμε σε ποιο σύλλογο θα αγωνιστεί. Μας αρέσουν τα ειδικά στα γκολ για Τσιμίκα και Γιαννούλη τα οποία προμοτάρουν κάποιες στοιχηματικές, ενώ είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα δούμε αποδόσεις στην ίδια κατηγορία και για τον Τσόλη. Και καθώς τα μακροχρόνια θα κλείσουν κάποια στιγμή σήμερα για να ξανανοίξουν τη Δευτέρα μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, καλό θα ήταν να βιαστείτε να τα τσεκάρετε. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες από λάθη στις αποδόσεις, αφού είναι πολύ δύσκολο για τις στοιχηματικές να έχουν ξεκάθαρη άποψη για τις ομάδες πριν τις δουν στο γήπεδο.

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE