Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΧΡΗΣΙΜΑ arrow ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFESTYLE arrow ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ: ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΗΛΥΚΟ!

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ: ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΗΛΥΚΟ!

Γυναικεία Εσώρουχα: Πώς να γίνετε το απόλυτο θηλυκό!

Ο ήχος των βημάτων της ακουγόταν από τον διάδρομο που οδηγούσε στην κρεβατοκάμαρα. Πλησίαζε. Αυτό από μόνο του μπορούσε να κάνει την έξαψή του να ανεβαίνει στο κόκκινο. Ο ήχος…η αναμονή…και φυσικά η εικόνα της. Η εικόνα που του είχε αφήσει χθες το βράδυ μέσα στα δαντελένια απόλυτα γυναικεία εσώρουχά της…

Πολλά είναι αυτά που μπορεί κανείς να πει για τα γυναικεία εσώρουχα. Από τα είδη που υπάρχουν, τα στυλ, τα υφάσματα τους…

Ότι και να πούμε για τα σουτιέν, τα στρινγκ και τα σλιπ, τα γυναικεία εσώρουχα είναι πριν και πάνω από όλα ένα ρούχο που καλύπτει πρακτικές ανάγκες. Σίγουρα ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό.

Τα γυναικεία εσώρουχα και το παιχνίδι της σαγήνης

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν πει ότι τα γυναικεία εσώρουχα είναι το απόλυτο όπλο. Αλήθεια ή ψέμα; Ίσως και τα δύο ταυτόχρονα. Όπως και να έχει αυτό δεν είναι αυτό που έχει πραγματικά σημασία. Τα γυναικεία εσώρουχα μπορούν να βοηθήσουν μια γυναίκα να τονίσει το σεξ απίλ της. Και αυτό μπορούν να το κάνουν με παραπάνω από ένα τρόπους.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται παράξενο. Μαγικό. Δεν παύει ωστόσο να ισχύει. Τα εσώρουχα μπορούν να βοηθήσουν μια γυναίκα να ανεβάσει την ερωτική της αυτοπεποίθηση. Να νιώσει περισσότερο σαγηνευτική. Αυτό θα το πετύχει βρίσκοντας τα εσώρουχα που είναι κατάλληλα για αυτήν.

Επιλέγοντας γυναικεία εσώρουχα

Σλιπ ή Στρινγκ

Να μια ερώτηση που φαίνεται να πέφτει συχνά στο τραπέζι.

Δεν έχει σημασία. Υπάρχουν σλιπ που μπορούν να δείχνουν πάνω σου το ίδιο, αν όχι περισσότερο, αισθησιακά από οποιοδήποτε στρινγκ. Το ζήτημα είναι να νιώθεις εσύ καλά στα εσώρουχά σου.

Επιλέγοντας το κατάλληλο σουτιέν

Το σωστό σουτιέν μπορεί πραγματικά να αποθεώσει ή να κάψει την εμφάνιση μιας γυναίκας. Σε κάτι τέτοιες στιγμές θυμάμαι κάποιες διαγωνιζόμενες σε αυτά τα show που τους φτιάχνουν την εμφάνιση.
Πιστέψτε με. Η διαφορά είναι ορατή όσο δεν πηγαίνει άλλο. Το σωστό σουτιέν πέρα από την πρακτική εφαρμογή και τη στήριξη του στήθους μπορεί να σε κάνει να δείχνεις απόλυτα συναρπαστική φορώντας τα ρούχα σου.

Στο online κατάστημα εσωρούχων coquette μπορείς να βρεις σουτιέν από επώνυμα brands όπως med & chantelle (δείτε εδώ) κατάλληλα για μεγάλο ή μικρό στήθος σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών. 
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE