Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
RALLY CRETE 2015
Το φετινό και ιδιαίτερα ξεχωριστό EKO racing 100 rally Κρήτης πλησιάζει (23-24/05)

Το φετινό EKO racing 100 rally Κρήτης στην μεγαλόνησο της μεσογείου , είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό για πολλούς και διάφορους λόγους.
Δύο από αυτούς είναι, ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του μια από τις ειδικές διαδρομές του αγώνα θα γίνει μέσα στην πόλη του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην παραλιακή , ότι για πρώτη φορά ο μεγάλος χορηγός θα είναι η EKO racing 100!!

H ΦΙΜΑ με τον ΑΟΚ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν το καλύτερο EKO racing 100 rally Κρήτης της ιστορίας του, πάντα με την βοήθεια του δήμο Ηρακλείου της περιφέρειας και του ΔΑΠΟΦΜΑΗ αλλά και των πολύ δυνατών χορηγών επικοινωνίας (Κρήτη Tv, Νέα Κρήτη, Radio 98,4) που στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο την προβολή του.

Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Rally και οι συμμετοχές αναμένονται πολλές και δυνατές μιας και είναι ο 3ος αγώνας του κυπέλλου ασφάλτου.
Το Σάββατο 23 Μαΐου τα πληρώματα θα κάνουν την 1η ειδική του αγώνα στην παραλιακή του Ηρακλείου στης 17.00 με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί , ενώ στην συνέχεια θα ανέβουν την ράμπα, στην πλατεία Ελευθερίας για να διανυκτερεύσουν στο ParkFerme.

Την Κυριακή 24 Μαΐου θα γίνουν 6 ειδικές διαδρομές των 55 χιλιομέτρων και στην συνέχεια o πανηγυρικός τερματισμός και πάλι στην πλατεία Ελευθερίας , όπου και θα γίνει και η απονομή των νικητών.
240515.jpg
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE