Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣ. ΜΑΡΙΑ ΛΥΔΑΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ
H υποψήφια της Νεας Δημοκρατίας Μαρία Λυδάκη στο πλαίσιο των περιοδειών της στο Ηράκλειο, επισκέφθηκε τη Δ/κτρια του ΠΑΓΝΗ κα. Ελένη Μπορμπουδάκη Συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα του ΠΑΓΝΗ και της εξέλιξης του ΕΣΠΑ, ενώ η κ. Λυδάκη ενημερώθηκε για τον τρόπο ανταπόκρισης του προσωπικού του ΠΑΓΝΗ σε περιστατικά ατόμων που δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας (ανασφάλιστοι) αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετούνται και οι μετανάστες.

Τονίστηκε ότι το προσωπικό του ΠΑΓΝΗ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί προστατεύοντας ανασφάλιστα άτομα, ενώ δίδεται η ίδια φροντίδα και σε μετανάστες που εμφανίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Συμφωνήθηκαν οι προτεραιότητες του ΠΑΓΝΗ σε ότι αφορά την ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών του, κυρίως προς την κατεύθυνση της εξοικονόμησης ενέργειας.

Μετέπειτα η Μαρία Λυδάκη επισκέφθηκε και το ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ τα στελέχη του φορέα. Συζητήθηκε το έργο του ΚΤΕΛ σχετικά με το κτήριο ΑΘΗΝΑ, ενώ τονίστηκε η ανταγωνιστικότητα και αποτελεσματική λειτουργία του φορέα.
 
Τέλος η Μαρία Λυδάκη μεταξύ δουλειάς και προεκλογικού αγώνα σταμάτησε για ένα καφέ και γρήγορο φαγητό όπου συνάντησε φίλους και υποστηρικτές  με τους οποίους  συζήτησε τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και την πολιτική επικαιρότητα.
lidaki_01.jpg

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE