Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΧΡΗΣΙΜΑ arrow ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ arrow ΓΥΝΑΙΚΑ - LIFESTYLE arrow ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ: Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ & Ο ΓΑΜΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ: Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ & Ο ΓΑΜΟΣ
1285.jpgΟ Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στο περιοδικό «TV Έθνος» για την προσμονή τoυ πρώτου του παιδιού και τον επικείμενο γάμο του με τη Βάσω Λασκαράκη.

Για το γεγονός ότι η οικονομική κρίση είναι αποτρεπτικός παράγοντας για τη δημιουργία οικογένειας, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Αυτό είναι τραγικό με όλη την έννοια της λέξης. Αυτό το "πάγωμα" των ονείρων μάς γυρίζει χρόνια πίσω.

Εγώ φυσικά και παντρεύομαι και μπαμπάς θα γίνω». Παράλληλα, με αφορμή την τελευταία του δήλωση, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συμπλήρωσε: «Πρώτα θα παντρευτούμε με πολιτικό γάμο με τη Βάσω (Λασκαράκη) και αμέσως μετά θα έρθει και το μωρό», ενώ για τα συναισθήματά του αυτή την περίοδο πρόσθεσε: «Για να είμαι ειλικρινής, όχι, δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Δεν γνωρίζω το τι ακριβώς με περιμένει. Ομως, αδημονώ να το γνωρίσω».

Πόσο άλλαξε όμως η σχέση του με τη σύντροφό του μετά την είδηση της εγκυμοσύνης; Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραδέχτηκε: «Νομίζω πως μια εγκυμοσύνη μοιραία σε κάνει να βλέπεις τον σύντροφό σου με άλλα μάτια. Τα συναισθήματα που νιώθεις είναι μοναδικά».

Πηγή YUPIII

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE