Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow GUINNESS WORLD RECORDS arrow ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ… ΜΙΝΙ ΚΕΙΚ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ… ΜΙΝΙ ΚΕΙΚ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
985.jpg Το κατάστημα «Bloomsbury Cupcakes» στο Ντουμπάι παρασκευάζει τα πιο νόστιμα cupcakes στην πόλη και τώρα το ακριβότερο μίνι κέικ σε ολόκληρο τον κόσμο. Το περίφημο «Golden delicious» έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στις προθήκες του καταστήματος και έκλεψε τις εντυπώσεις.
Ο λόγος; Δεν είναι ένα συνηθισμένο cupcake αλλά μια από τις πιο ακριβές λιχουδιές, εξ ολοκλήρου παρασκευασμένο από την καλύτερη σοκολάτα, με επικάλυψη βρώσιμων φύλλων χρυσού πολλών καρατίων – 23 για την ακρίβεια!

Πιο συγκεκριμένα, παρασκευάζεται από πέντε σπάνια υλικά από διάφορα σημεία του πλανήτη: βιολογικό αλεύρι από το Ηνωμένο Βασίλειο, οργανικό βούτυρο Rachel, κακάο Premium Amedei Porcelena από την Ιταλία, βανίλια υψηλής ποιότητας κι όλα αυτά κλεισμένα μέσα σε φύλλα χρυσού! Μια γλυκιά λύση για όσους η μεγάλη τους αγάπη για τα cupcakes ξεπερνά κατά πολύ τη λογική!

«Κατά καιρούς πολλοί έχουν παρασκευάσει πανάκριβα επιδόρπια αλλά κάποια συστατικά τους δεν είναι βρώσιμα, όπως, για παράδειγμα, τα διαμάντια που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν για τη διακόσμηση. Εμείς παρουσιάζουμε το πρώτο εξ ολοκλήρου βρώσιμο ακριβότερο γλυκό στον κόσμο!», επισημαίνει ο Shafeena Yusuff Ali, ιδιοκτήτης του καταστήματος. Κι αν οι περισσότεροι θεωρήσουν τη δημιουργία του ως «άχρηστη» ή «υπερβολική πολυτέλεια», το σίγουρο είναι πως θα εκπλαγούν -και με το παραπάνω- όταν ακούσουν και την τιμή του: 645 λίρες για δυο μπουκιές το πολύ!

1044_1.jpg

Πηγή PERIERGA

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE