Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ arrow ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ arrow ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
¨ΠΑΡΑΚΑΛΩ… ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ¨

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Με ιδιαίτερη χαρά η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα ακολουθήσει ένα νέο τετραήμερο παραστάσεων με την αστυνομική κωμωδία ¨Παρακαλώ… ας μείνει μεταξύ μας ¨ των Ρήγα – Αποστόλου. Η προσέλευση του κοινού του Ηρακλείου ήταν πολύ μεγάλη καθώς η παράσταση απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από το κοινό.
Για φέτος ετοιμάσαμε την ξεκαρδιστική σουρεαλιστική κωμωδία «Παρακαλώ… Ας μείνει μεταξύ μας» των Αλέξανδρο Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου η οποία κέρδιζε το θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας για 3 χρόνια σε σκηνοθεσία Μάνου Μανιά.

Ενας φόνος στο θέατρο, στα παρασκήνια που ίσως δεν εξιχνιαστεί ποτέ…

Η ηθοποιός που έχει την ανάγκη της εμπορικής επιτυχίας, η καλύτερη της φίλη και συνεργάτης που είναι υπερπροστατευτική, δυο συγγραφείς ο καθένας με τα δικά του πιστεύω και τις δικές του φιλοδοξίες… Μια νεαρή κοπέλα που κυνηγάει το όνειρό της – να γίνει ηθοποιός- με κάθε τρόπο… Η στυγνή επαγγελματίας που έχει το μυαλό της στα λεφτά και τους άντρες που απέχουν πολύ από την δική της ηλικία… Η αλλοδαπή και επαναστατική οικιακή βοηθός.. Ο Ζεν Πρεμιε μιας κοινωνίας και ενός θεατρικού στερεώματος.. Ένας δαιμόνιος αστυνομικός που τα ξέρει όλα. Όλα. ΟΛΑ. Ένα μεγάλο μυστικό που θα φέρει περισσότερα μυστικά, αγωνία και φυσικά.. γέλιο. Η Κατια, η Κατιανα, ο Γιώργος, ο Κωστής, η Λιζέτα, η Μαρία, η Τάρα, ο Αλέξης και ο κ. Λάμπρου υπόσχονται να σας χαρίσουν μια βραδιά με αγωνία, γέλιο, συγκίνηση και τροφή για σκέψη.

Η Θεατρική Σκηνή θα πραγματοποιήσει τις παραστάσεις της την Παρασκευή 10 το Σάββατο 11 την Κυριακή 12 και την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου όπου θα κλείσει και ο κύκλος της παράστασης...

Τους ρόλους ερμηνεύουν : Μανος Μανιας (Αφηγητής- Αστυνομικός), Μιχαελα Βρυθια (Κάτια), Αντρεας Βατζωλης (Κωστής), Νικος Γιαννοπουλος (Αλέξης), Δήμητρα Χατζηνικολάου ( Λιζέτα) Μαρια Σβώλου (Κατιάνα), Ελευθερια Κουκουριτακη (Μαρία), Σπυρος Στελιανεσης (Τάρα), Νικος Μανιας (Γιώργος). Η σκηνοθεσία και η επεξεργασία κειμένου είναι του Μανου Μανια.

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις : 2810 253354 και 6932 858624.
theatriki_130212.jpg
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE