Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟΣ CLUB
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κούτρας και ο Δημήτρης Σταρόβας στο Μύλος Club.
Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 στις 22.30.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της Ελλάδας, ο εξαιρετικός Γιάννης Κούτρας και  o πολυπράγμων… «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας συμπράττουν και δημιουργούν κάθε φορά που παίζουν και από μία μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη συναισθήματα, εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα...

maxairitsas_180112.jpg

Ο «Τερμίτης» Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες, είναι ο τροβαδούρος του ελληνικού ροκ που ουδέποτε έχασε την ικανότητα να γράφει επιτυχίες κι ας είναι στα πράγματα εδώ και 30 χρόνια. Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο. Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό όσο λίγων καλλιτεχνών και κατάφεραν να παραμείνουν πάντα επίκαιρα και διαχρονικά...

Ο μοναδικός Γιάννης Κούτρας έχει αποτυπωθεί στη συνείδηση όλων μας ως ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές, αφήνοντας ανεξίτηλο στίγμα με την ερμηνεία του στον ιστορικό "Σταυρό του νότου" του Θάνου Μικρούτσικου σε ποίηση Νίκου Καββαδία. Η ευαισθησία του, το μέτρο της συγκίνησης, η τονική του ευστοχία, η ευελιξία της ερμηνείας του και η σχεδόν "αόρατη" τεχνική του αρτιότητα, τον ανέδειξαν ως έναν από τους σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές.

Ο πολυπράγμων... «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού!

Ο Λαυρέντης, ο Γιάννης και ο Δημήτρης λοιπόν υπόσχονται να γεμίσουν την βραδιά μας με δόσεις πολιτικοερωτικής χροιάς στα τραγούδια τους για να.. αντισταθούμε ακούγοντάς τα στους δύσκολους καιρούς, αλλά και να... ερωτευτούμε.
Να βρει η ζυγαριά της ψυχής μας αντίβαρο για να ισορροπήσουμε...

τηλέφωνο για κρατήσεις 2810343149 και 6972330275

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE