Διαβάστε ολα τα τελευταία νέα σε τίτλους
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ EVENTS ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
TO ENTER•CITY ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ENTER•PORTAL!!! ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ arrow ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ arrow ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ arrow ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ"

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ"
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΟΥΛΑ 10 (ΚΑΘΕΤΟΣ Λ. ΚΝΩΣΣΟΥ)

ΤΗΛ.: 2810 253354

6932 85 86 24

6939 11 11 12

EMAIL MANIASMANOS@GMAIL.COM

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ¨ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ¨

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το πρώτο τριήμερο των παραστάσεων από την Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου με την αστυνομική κωμωδία ¨Παρακαλώ ας μείνει μεταξύ μας ¨ των Ρήγα – Αποστόλου. Η σκηνοθεσία και η επεξεργασία κειμένου είναι το Μάνου Μανιά. Το κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα διαφορετικό είδος θεάτρου όπου τα σχόλια ήταν παραπάνω από κολακευτικά. Θα ακολουθήσουν άλλα 2 τριήμερα παραστάσεων Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή 9/10/11 και 16/17/18 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ στο θέατρο τέχνης ¨ΚΡΗΤΕΛΕΙΟ¨ Τηλέφωνα επικοινωνίας 2810 253354 6932 85 86 24, 6939 11 11 12

Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1983  και από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται ανελλιπώς στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου μας. Έχει ανεβάσει 48 θεατρικά έργα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου δίνοντας όμως βαρύτητα στη παράδοση της Κρήτης. Έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο το νησί μας αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας καθώς και στην Αμερική, Κύπρο και φέτος σε μια μνημειώδη περιοδεία στη μακρινή Αυστραλία με το έργο ΖΟΡΜΠΑ ΜΑΘΕ ΜΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ.

Για φέτος ετοιμάσαμε την ξεκαρδιστική σουρεαλιστική κωμωδία «Παρακαλώ… Ας μείνει μεταξύ μας» των Αλέξανδρο Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου η οποία κέρδιζε το θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας για 3 χρόνια σε σκηνοθεσία Μάνου Μανιά.
Η ηθοποιός που έχει την ανάγκη της εμπορικής επιτυχίας, η καλύτερη της φίλη και συνεργάτης που είναι υπερπροστατευτική, δυο συγγραφείς ο καθένας με τα δικά του πιστεύω και τις δίκες του φιλοδοξίες… Μια νεαρή κοπέλα που κυνηγαει το όνειρό της – να γίνει ηθοποιός- με κάθε τρόπο… Η στυγνή επαγγελματίας που έχει το μυαλό της στα λεφτά και τους άντρες που απέχουν πολύ από την δική της ηλικία… Η αλλοδαπή και επαναστατική οικιακή βοηθός.. Ο Ζεν Πρεμιε μιας κοινωνίας και ενός θεατρικού στερεώματος.. Ένας δαιμόνιος αστυνομικός που τα ξέρει όλα. Όλα. ΟΛΑ. Ένα μεγάλο μυστικό που θα φέρει περισσότερα μυστικά, αγωνία και φυσικά.. γέλιο. Η Κατια, η Κατιανα, ο Γιώργος, ο Κωστής, η Λιζέτα , η Μαρία, η Τάρα και ο Αλέξης και ο κ. Λάμπρου υπόσχονται να σας χαρίσουν μια βραδιά με αγωνία, γέλιο, συγκίνηση και τροφή για σκέψη.
Η Θεατρική Σκηνή θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστούν κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Οι παραστάσεις θα δοθούν στην Αίθουσα Τέχνης «Κρητελειο», Θ. Σκουλά 10, κάθετη της Λ. Κνωσού.

Τους ρόλους ερμηνεύουν : Μανος Μανιας (Αφηγητής- Αστυνομικός), Μιχαελα Βρυθια (Κάτια), Αντρεας Βατζωλης (Κωστής), Νικος Γιαννοπουλος (Αλέξης), Δήμητρα Χατζηνικολάου ( Λιζέτα) Μαρια Σβώλου (Κατιάνα), Ελευθερια Κουκουριτακη (Μαρία), Σπυρος Στέλιανεσης (Τάρα), Νικος Μανιας (Γιώργος). Η σκηνοθεσία και η επεξεργασία κειμένου είναι του Μανου Μανια.

Για τη Θεατρική Σκηνή

Μάνος Μανιάς

theatriki_111211.jpg
 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Για να στείλετε τις εκδηλώσεις σας κάντε κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE