| GOURMET CATERING - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ |
|
Η Gourmet Catering εισήγαγε
στην αγορά μια πρωτοποριακή παροχή προς
εταιρίες που απαιτούν καθημερινή μαζική σίτιση των πελατών ή/και των συνεργατών
τους στις δικές τους εγκαταστάσεις.
Με μεγάλο δίκτυο διανομής η Gourmet Catering παρέχει πλήρη μενού με ζεστά και κρύα εδέσματα, έτοιμα προς άμεση διάθεση, καθημερινά σε ξενοδοχεία, κλινικές, παιδικούς σταθμούς, γηροκομεία κ.α. Στόχος μας είναι η κατάργηση του εργατικού και του λειτουργικού κόστους των σιτιστικών τμημάτων αναπτύσσοντας παράλληλα τις σιτιστικές παροχές. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις υποδομές για την παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντων σε ολοκληρωμένα εβδομαδιαία και 14ήμερα μενού με πλήρη γκάμα αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων, ζεστών και κρύων ειδών. Η διανομή εκτελείται καθημερινά μέσα σε ειδικούς θερμοθαλάμους και ψυγεία διατηρώντας τις απαραίτητες θερμοκρασίες έως την στιγμή της διάθεσής τους στους σιτιζόμενους. Με βάση την εμπειρία και την αφοσίωσή στην εξυπηρέτηση των πελατών της, η Gourmet Catering ικανοποιεί τις ανάγκες μιας μεγάλης πελατειακής βάσης, η οποία αποτελείται από ιδιώτες, μικρές επιχειρήσεις, μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς.Σκοπός μας είναι να αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι της επιχείρησης των συνεργατών μας, προσφέροντάς τους σιγουριά, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή και ενισχύοντας την αξία στην επιχείρηση τους.
Τα οφέλη των συνεργατών μας είναι: 1. Μηδενισμός του εργατικού κόστους, (μισθοδοσίες, ασφαλιστικοί οργανισμοί, επιδόματα κ.α) 2. Απόλυτα σταθερή και όχι διακυμαινόμενη τιμή του σιτιστικού κόστους ανά άτομο ημερησίως, επιτυγχάνοντας έτσι τον βέλτιστο προϋπολογισμό των F&B τμημάτων. 3. Σταθερή και άριστη ποιότητα των εδεσμάτων σε πρώτες ύλες και γεύση 4. Μεγαλύτερη ποικιλία των προσφερόμενων ειδών 5. Αποφυγή του “waste” των πρώτων υλών 6. Κατάργηση των δραστηριοτήτων της αποθήκης και του “stock” 7. Κατάργηση των προμηθευτών 8. Μηδενισμός του κόστους ενέργειας και ύδρευσης 9. Μηδενισμός του κόστους συντήρησης 10. Μηδενισμός του κόστους καθαριότητας και υγιεινής 11. Απαλλαγή από τη διεργασία εύρεσης κατάλληλου προσωπικού. Τρόπος Διανομής Εδεσμάτων:- Τα εδέσματα παρασκευάζονται αυθημερόν στα εργαστήριά μας και διανέμονται πριν την έναρξη του service στις εγκαταστάσεις των συνεργατών μας. - Όλα τα εδέσματα είναι έτοιμα προς κατανάλωση και δε χρειάζονται επεξεργασία, απόψυξη ή ζέσταμα. - Τα ζεστά εδέσματα παραδίδονται μέσα σε thermobox (θερμοθαλάμους) για διατήρηση της ποιότητας και της θερμοκρασίας τους, σερβιρισμένα μέσα σε γαστρονόμους για άμεση τοποθέτηση στον buffet ή για μεριδοποίηση. - Τα κρύα εδέσματα μεταφέρονται στην ανάλογη ψύξη και διανέμονται στην ενδεικνυόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος. - Τα thermobox, οι γαστρονόμοι, και λοιπά σκεύη σερβιρίσματος παρέχονται από την εταιρία μας και παραλαμβάνονται από εμάς κατά την επόμενη παράδοση εδεσμάτων. - Η καθαριότητα των χρησιμοποιημένων σκευών και εξοπλισμού μεταφοράς είναι ευθύνη της εταιρίας μας. H Gourmet Catering έχει σήμερα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πελατών σε όλη την Κρήτη. Οι συνεργάτες και οι πελάτες της Gourmet Catering δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη ξενοδοχειακή αγορά, σε οργανισμούς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, νοσοκομειακούς τομείς κ.α.Έννοιες όπως, ποιότητα, καινοτομία, σεβασμός στην ελληνική φιλοξενία και στην γευστική παράδοση, ικανότητα και υπευθυνότητα, αποτελούν για εμάς τις αρχές που καθορίζουν τη φιλοσοφία και τις δραστηριότητες της επιχείρησής μας.
Είμαστε στη διάθεσή σας να
ανταποκριθούμε άμεσα και να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη των επισιτιστικών
τμημάτων της εταιρίας σας.
Με εκτίμηση, |
| < Προηγούμενο | Επόμενο > |
|---|
