ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Προθερμάνετε το φούρνο στους 200οC.
Τοποθετήστε τις ντομάτες σε ένα πυρίμαχο σκεύος, περιχύστε τις με 3 κουταλιές ελαιόλαδο και Πάνω σε κάθε ντομάτα μοιράστε το βασιλικό και το σκόρδο. Χαράξτε το ψάρι τρεις φορές σε κάθε πλευρά, ώστε να μπορέσει να ψηθεί πιο ομοιόμορφα και τοποθετήστε το μεταξύ των ντοματών στο ταψί . Αλείψτε το ψάρι με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώστε. Το υπόλοιπο ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού περιχύστε τα μέσα στο ταψί. Καλύψτε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήστε την τσιπουρα στο φουρνο για περίπου 30 λεπτά. Πέντε λεπτά πριν το τέλος αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Σερβίρετε το ψάρι και τις ντομάτες με ρύζι.
πηγή TROMAKTIKO |
Επόμενο > |
---|