ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΜΗΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220oC. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Σοτάρετε τις χοιρινές μπριζόλες στο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά κάθε πλευρά να ροδίσουν ελαφρά. Τοποθετήστε τις μπριζόλες σε ένα μεγάλο ταψί, και αλατοπιπερώστε. Σε ένα μικρό μπολ, τοποθετήστε την μαύρη ζάχαρη, την κανέλα, το χυμό μήλου, και τα μήλα. Ανακατέψτε όλα τα υλικά στο μπολ μαζί. Χύστε το μείγμα ομοιόμορφα επάνω από τις μπριζόλες. Καλύψτε το ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 με 40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα και να ψηθεί το κρέας. Σερβίρετε τις μπριζόλες με τα μήλα και συνοδεύστε με λίγο ρύζι. Καλή Όρεξη!
πηγή TROMAKTIKO |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|