ΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Βάλτε το βούτυρο και το σκόρδο σε ένα μπολ και ανακατέψτε να ενωθούν. Καλύψτε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. Προθερμάνετε το γκριλ του φούρνου σας. Τακτοποιήστε τις φέτες ψωμιού σε ταψί και τοποθετήστε το ταψί κάτω από το γκριλ για λιγότερο από ένα λεπτό (μόνο για να ζεσταθεί λίγο το ψωμί). Αφαιρέστε από το φούρνο το ψωμί και απλώστε σε κάθε φέτα ψωμιού μία γενναιόδωρη ποσότητα από το βούτυρο με το σκόρδο. Σε κάθε φέτα ψωμιού αραδιάστε λίγο βασιλικό και σκεπάστε με το τριμμένο τυρί. Τοποθετήστε και πάλι το ταψί κάτω από το γκριλ για 3-4 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί και να αρχίζει να δημιουργείται κρούστα από το τυρί. Σερβίρετε το σκορδόψωμο απευθείας από το φούρνο με σάλτσα ντομάτας.
πηγή Gourmed.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|