Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα σε τίτλους
Ηράκλειο • Ρέθυμνο • Χανιά • Άγιος Νικόλαος • Ιεράπετρα • Σητεία
Το Παγκρήτιο Portal ενημέρωσης και ψυχαγωγίας από το 2005!

ENTERPORTAL.gr

ΑΡΧΙΚΗ arrow ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΚΟΥΖΙΝΑ arrow ΨΑΡΙΑ - ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ arrow ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΑΡΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΑΡΑ
fileto_tonou.jpg

Συστατικά:
4 φιλέτα τόνου καθαρισμένα από κόκαλα
2 κουταλιές της σούπας φρεσκοτριμμένο τζίντζερ
1.5 κουταλάκι του γλυκού κύμινο, σκόνη
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν, σπασμένο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
Μια πρέζα αλάτι
Έξτρα ελαιόλαδο για το ψήσιμο στη σχάρα

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Τοποθετήστε το κύμινο, το κόκκινο πιπέρι, το χυμός λεμονιού, το τριμμένο τζίντζερ και το αλάτι σε ένα ρηχό πιάτο και ανακατέψτε καλά να ενωθούν.

Προσθέστε το ψάρι στο μίγμα και φροντίστε να το καλύψουν τα αρωματικά σε όλες τις πλευρές.

Προθερμάνετε το γκριλ σε μέτρια φωτιά και αλείψτε το με ελαιόλαδο.

Ψήστε το κάθε φιλέτο για 3-5 λεπτά σε κάθε πλευρά ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Σερβίρετε τα φιλέτα απευθείας από το γκριλ και γαρνίρετε με φρέσκα σαλάτα και ανάμικτο ρύζι.

 

πηγή Υumyum.gr

 
< Προηγούμενο   Επόμενο >
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΧΑΝΙΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Το ENTERCITY άλλαξε και έγινε: ENTERPORTAL.
Δείτε τώρα όλες τις εκδηλώσεις με ένα κλικ εδώ!

Διαφήμιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ # LIVE