ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: Χτυπήστε ελαφρά τα αυγά σε ένα μπολ. Προσθέστε το γάλα, το αλάτι και μαύρο πιπέρι και ανακατέψτε να ενωθούν. Προθερμαίνουμε ένα τηγάνι (γκριλ) και προσθέστε το ελαιόλαδο. Ψήστε τις φέτες κολοκυθιού για δύο λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να μαλακώσουν. Βάλτε το βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Αφήστε το να λιώσει μέχρι να αφρίσει σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το μίγμα των αυγών και ψήστε μέχρι να ροδίσει στην κάτω πλευρά και γυρίστε την ομελέτα για να ψηθεί και στις δύο πλευρές. Μόλις την γυρίσετε απλώστε από πάνω τις ψημένες φέτες κολοκυθιού. Πασπαλίστε με το ψιλοκομμένο βασιλικό και αφήστε την να ροδίσει και στην κάτω πλευρά. Σερβίρετε αμέσως από το τηγάνι με φρέσκα σαλάτα.
πηγή Gourmed.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|