ΓΛΥΚΟΞΙΝΑ ΚΑΡΟΤΑ |
ΟΔΗΓΙΕΣ: 1. Ετοιμάστε το ζωμό με τον κύβο. Πλύνετε καλά τα καρότα, κόψτε τις άκρες τους και ξύστε τα. Έπειτα κόψτε τα με το ειδικό εργαλείο σε πολύ λεπτές, μακριές φέτες. 2. Ψιλοκόψτε το σκόρδο, ρίξτε το λάδι σ' ένα τηγάνι, τοποθετήστε μέσα τις φέτες από τα καρότα, ρίξτε το σκόρδο, το ζωμό λαχανικών, πασπαλίστε με ελάχιστο αλάτι, αρκετό πιπέρι και βράστε τα καρότα για 5 λεπτά. 3. Ρίξτε το ξίδι σ' ένα μικρό κατσαρολάκι, προσθέστε τη ζάχαρη και, μόλις το μείγμα βράσει, σβήστε τη φωτιά. 4. Έπειτα περιχύστε τα καρότα με το προηγούμενο μείγμα και στο 1 λεπτό σβήστε τη φωτιά. Αφήστε το φαγητό να κρυώσει εντελώς και σερβίρετε.
πηγή myself.gr |
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|