ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΚΟΥΖΙΝΑ
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ TERIYAKI | ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ TERIYAKI |
ΟΔΗΓΙΕΣ: 1 Ρίχνετε τα υλικά (σόγια. mirin, σάκε) σε ένα µπολ και ανακατεύετε. Βάζετε στην άκρη 6 µεγάλες κ.σ. από το µείγµα για να τις χρησιµοποιήσετε στο σερβίρισµα. 2 Μαρινάρετε το κοτόπουλο µε την υπόλοιπη σάλτσα και το αφήνετε τουλάχιστον 20 λεπτά (και µέχρι 2 ώρες) σκεπασµένο στο ψυγείο. 3 Βγάζετε το κοτόπουλο από τη µαρινάδα, το αλείφετε µε λίγο λάδι και το ψήνετε στη σχάρα και από τις δύο πλευρές. Ανάλογα µε το πάχος του µπουτιού, 6 µε 10 λεπτά από κάθε πλευρά είναι αρκετά. Tips Τη σάλτσα µπορείτε να την αγοράσετε και έτοιµη από τα σούπερ µάρκετ, iδανική γαρνιτούρα είναι ένα βρασµένο σε σιγανή φωτιά αρωµατικό ρύζι γιασεµί.
πηγή Yupi.gr |
|||
| < Προηγούμενο | Επόμενο > |
|---|
